Як вибрати міжкімнатні двері? На що звертати увагу?

Як вибрати міжкімнатні двері? На що звертати увагу?
Як купити хороші та надійні міжкімнатні двері в Києві?
Щоразу, купуючи двері додому чи інше приміщення, люди найчастіше звертають увагу на дизайн. Дизайн, звичайно ж, гарна якість при виборі певної моделі, але також варто визначиться із вибором матеріалу, з якого вона зроблена. При виборі моделей необхідно врахувати термін придатності, якість. Щоб двері прослужили довгий час, за ними необхідно доглядати, мити особливими засобами, підфарбовувати, реставрувати і т.д.
Сьогодні міжкімнатні двері роблять із різноманітного матеріалу, до дорогих моделей відносять скляні, дерев'яні, до середнього сигменту відносять шпоновані або двері, покриті ПВХ. До дешевих варіантів відносять кашовані, ламіновані двері. Вибір завжди залишається за вами, ми ж можемо допомогти визначиться з вибором і підібрати варіанти з урахуванням ваших побажань і фінансових можливостей.
Як правильно вибрати двері міжкімнатні
Придбати міжкімнатні двері не складає проблем, вибір на ринку досить великий. Єдина складність, яка може виявитися, це правильно підібраний матеріал та його якість. А найголовнішим критерієм вважається – це співвідношення ціни та якості, на які варто приділити особливу увагу. Підбирати двері потрібно з урахуванням вашого дизайну та інтер'єру. Кольорова гама, різні відтінки, дизайн, все це ви можете подивитися в каталозі нашого інтернет-магазину.
І так, на що необхідно звернути увагу при покупці міжкімнатних дверей:
- Конструкція – роблять лише з природного та добірного матеріалу. Для таких випадків найкраще звернути увагу на двері, виготовлені зі шпону або ПВХ. Також варто зупинитися на виборі лакофарбового матеріалу;
- Колір – будь-який відтінок не повинен бути з розлущеннями або плямами, повинен бути більш глибоким та насиченим. А також кольорова гама повинна відповідати красивому та природному забарвленню матеріалу. Багато хто намагається приховувати такі дефекти під забарвленням або спеціальними покриттями, але, якщо ви розумієтеся в цій сфері, знайти такі проблеми не складе труднощів. Кольорова гама у нас представлена ​​у великому асортименті від яскравих до темних відтінків.
- Поверхня – вона має бути ідеально рівною та гладкою і такі параметри повинні бути по всьому периметру моделі. Тут важливо враховувати, що при легкому натисканні на полотно пальцем не повинно бути слідів, ПВХ не повинно мати відшарувань і стики не повинні розходитись. Покриття поверхні повинно бути зроблено із захисними шарами спеціального матеріалу та залишати за собою гарну якість.
- Геометрія – на кожній моделі дверей має бути ідеальна геометрія, де зазор між кутами має бути рівним, та запасів не повинно бути на багетах, склі, рамках та місцях з'єднання матеріалу.
Щоразу вибираючи певну модель дверей потрібно звертати увагу на вибір коробки та лиштви. У дорогих моделях такі деталі є завжди, на інших моделях потрібно проконсультуватися з фахівцями та уникнути проблем під час встановлення. Щоразу, перед доставкою чи збором товару на замовлення, ми перевіряємо, щоб усі деталі були в комплекті і тільки після цього віддаємо товар до рук замовника.Довгим терміном служби відрізняються міжкімнатні двері з ПВХ покриттям, вони не пропускають вологу, а полотно потрібно вибирати, яке покривають спеціальною захисною плівкою. Часто зустрічаються моделі, які прикрашають скляними вставками, тут найкраще звернути увагу на матове скло. Візерунки на склі можуть бути зовсім різні, вам потрібно підбирати з урахуванням вашого інтер'єру. Таким чином ви позбавитеся сторонніх поглядів у ваше приміщення і проникнення світла.
Яких видів бувають міжкімнатні двері
У виробництві дверної промисловості представлений великий вибір дверей, кожен зможе вибрати ту модель, яка підійде за всіма вимогами. При виборі краще оглянути пропоновані моделі від виробників. Щоб визначиться з усіма параметрами при виборі, краще переглянути каталоги нашого виробництва і проконсультуватися з нашими менеджерами. У нас зручно розподілені товари по рубриках, є фото товарів, і вся необхідна інформація з описом представленого товару.
Вибираючи ламіновані, покриті ПВХ і двері, що шпонують, потрібно враховувати їх наповнення з внутрішньої сторони. Для кухні найбільше підійдуть моделі, які мають покриття, яке легко миється. Для спальні вибирають двері із МДФ наповненням, тим самим забезпечити надійну шумоізоляцію.
На сьогодні, купити двері міжкімнатні у Києві ви можете з наступним механізмом
Розпашні -такі механізми зустрічаються частіше, вважається більш звичним і зручними при виборі дверей. Відкривається конструкція до себе та від себе. А також, INSIDE.
- Розсувний – до такого механізму відносять купейні види дверей, вони вважаються більш практичними. Для їх встановлення не потрібно багато простору, вони мають вбудовані ролики, які рухаються у зазначеному напрямку. Найчастіше їх встановлюють у великих кімнатах, в яких є стіни, що дозволяють сховати полотно.
- Складаний – такі моделі дверей ділять на 2 групи: гармошка та книжка. За методом закриття та відкриття вони нічим між собою не відрізняються, їхня різниця лише в тому, що у них відрізняється числом вставок та розміри;
- Поворотний - такий механізм вважається новою моделлю міжкімнатних дверей, вони також скорочують місце в кімнатах, і механізм дозволяє відкривати їх в обидві сторони. Такі моделі вважаються найдорожчими.
Наступний критерій, що стоїть при виборі моделей - це особливості всієї конструкції. Тому їх поділяють на такі види:
- одностулкові, вважаються більш затребуваними моделями, їх роблять із цільного полотна, ширина якого становить від 70 см до 90 см;
- Двостулкові роблять з 2-х однакових половин, обидві вони взаємодіють і можуть самостійно функціонувати;
- Полуторні ділять на 2 частини, їхня відмінність, що одна з частин менша від другої. Де менша частина нерухомо фіксується, якщо потрібно трохи розширити отвір, вона легко розтискається.
Структуру полотна моделі поділяють на такі підвиди:
- Щитові – вважаються простим варіантом обраного полотна за його структурою. Його цілісними панелями з ребрами жорсткості в середині або у вигляді сендвіч-панелі з сотовим та іншими наповнювачами;
- Фільончасті складаються з поперечок і рами, порожнє місце, що утворилося, заповнюють фільонками, сюди відносять скло, ДСП або МДФ.
На міжкімнатні двері ціни варіюються від наявності вставок, тому їх ділять на дві підгрупи:
- глухий варіант роблять з непрозорого або цілого виду, які допомагають відгороджувати дверні отвори;
- Відкриті двері мають скляні секції та інші види вставок.
Незважаючи на це, до головного критерію при виборі дверей відносять матеріал, з чого їх роблять. До найпоширеніших моделей відносять:
- Дерево, він вважається найекологічнішим і найчистішим матеріалом, у не дорогих моделях такий матеріал застосовують для будови каркасної основи. До дорогих моделей приділяють увагу цьому матеріалу для надання красивого забарвлення та текстури. З таким матеріалом ваші двері прослужать довгий період часу, і при цьому вони не будуть піддаватися деформаціям та іншим дефектам (якщо дерево добре висушене). У Києві купуючи двері з таким матеріалом ви найчастіше зустрічатимете зроблені з сосни та інших деревних порід, які також оцінюють належним чином. Вибираючи моделі з такого матеріалу, потрібно дослухатися своїх вимог при виборі полотна. Вибираючи тверде та міцне полотно, краще віддавати перевагу моделям, зробленим з ясена, бука чи дуба.Якщо ви зупиняєтеся на критерії якості ізоляції та звуку, тоді краще вибирати сосну, тут варто звернути увагу на якість сушіння матеріалу, і щоб він не містив гниль і плісняву;
- МДФ вважаються дешевшими моделями, порівняно з моделями, виготовленими з природного матеріалу. Такі двері роблять із міцної панелі. Такий матеріал використовують для облицювання, а з внутрішньої сторони використовують сотовий картон або ребра жорсткості МДФ.
- Пластик та метал – матеріал, який використовують для різних комбінацій, такі моделі вважаються дешевими. До їх недоліків можна віднести термін придатності і якість полотна, що поставляється;
- Скло використовують як матеріал для зведення окремих вставок. Також можуть повністю робити двері з такого матеріалу, але такі моделі покривають спеціальними захисними плівками, щоб істотно зменшити ризик шкоди та пошкодження при експлуатації. Їх роблять із загартованого скла або триплекс видів, таке скло дуже складно розбити. Їх можна встановлювати в будь-якому приміщенні, яке потребує особливої ​​безпеки, наприклад, кафе, офіс, будинок і, звичайно ж, квартири.
У ванну кімнату не рекомендують встановлювати шпоновані двері, через вплив теплого парового потоку вони будуть деформуватися. До таких кімнат найкраще вибирати двері, покриті екошпоном (ПВХ). Вони чудово справляються з високим рівнем вологості та легко переносять температурні перепади.
Навіть пофарбовані двері зазнають механічних пошкоджень або сколів на кутах, але при цьому не бояться вологи та температурних перепадів.
Придбати моделі можна в таких забарвленнях:
- Білий – при виборі білих дверей потрібно враховувати, полотно матиме теплі або холодні відтінки. Вибираючи такі двері, необхідно щоб вони відмінно поєднувалися з кольором підлог і стель, кольори можуть бути як теплими, так і прохолодними. Світлі двері – це чудовий вибір для тих приміщень, у яких потрібно розширити простір візуально та додати світла. Що стосується догляду, на них більше видно забруднення, а пил менш помітний. Тому за такими дверима потрібен ретельний догляд, і вони прослужать вам довгий час.
- Чорний – до такого відтінку більше відносять варіант венге (венге вважається тропічним деревом, яке родом із Центральної Африки), вони чудово поєднуються з іншими меблями, які мають соковиті та яскраві відтінки, до таких відносять: смарагдовий, золотий, індиго та червоний кольори. За такими дверима менший потрібен догляд, тому що на них менше видно спотворення та інші дефекти.
- Під натуральне дерево – деревину розрізняють у ціні, але це не говорить про низьку якість підібраного матеріалу. Наприклад, дерево сосна вважається найдешевшим матеріалом, але якістю нічим не відрізняється в порівнянні з іншими породами.
- екстравагантні та яскраві відтінки.
Будь-який вигляд та модель дверей ви можете купити на нашому сайті у будь-який зручний для вас час, за вашими фінансовими засобами та оформити доставку до будь-якого міста. Все що вам потрібно – це зв'язатися з нашими менеджерами та оформити замовлення з урахуванням усіх ваших вимог та побажань.
Цінова політика міжкімнатних дверей
При виборі дверей ціна не відіграє важливої ​​ролі, є як дешеві, так і дорогі варіанти, кожен знайде те, що шукав. Якщо у вас вузький коридор у міських квартирах, ви можете усунути таку несправність із дверима-невидимками (приховані двері).
Давайте розберемо за якою ціновою категорією потрібно вибирати якість дверей:
- Елітні – роблять із дуба та іншої деревини, вони можуть мати як стандартний дизайн, так і оригінальний, їх роблять під індивідуальне замовлення;
- Середній рівень класу – роблять їх із хвойних порід, бруса, МДФ, їх роблять на замовлення або постачають стандартними розмірами. Як дизайн доповнюють декоративними вставками з алюмінію, скла та іншого матеріалу.
- Економні – роблять із масиву сосни, і покривають захисним шаром лаку. Також у виробничому процесі їх кашують і ламінують, з внутрішньої сторони вони можуть бути заповнені сотовим наповненнями або порожні.
Не дивлячись на весь перелік, ви можете купити міжкімнатні двері за співвідношенням ціни та якості.
Розглядаючи варіант дверей, що ламінують, до їх особливостей відносять комбінований вид покриття, а саме декоративно-захисна плівка. Такий захист наносять вакуумним та температурним методом та наносять на дверне полотно. Надійність та довговічність моделі залежить від складу та товщини обраного матеріалу.
Розміри міжкімнатних дверей
Розміри вибраних моделей варіюються з урахуванням ширини, висоти, товщини дверної коробки.Розглянемо кожну деталь докладніше:
- Висота – до стандартних розмірів відносять висоту 200 см, але розмір може бути змінений при виконанні індивідуального замовлення та змінюватись від 190 до 210 см;
- Ширина - до стандартних розмірів відносять 80 або 70 см, але ширина може як зменшуватися, так і збільшуватися, враховуючи габарити вашого дверного отвору. Наприклад, для вітальні роблять 90 см, а для ванної доходити до 60 см;
- Товщина полотна – тут йдуть лише стандартні розміри, і під індивідуальне замовлення рідко зможуть враховувати відхилення у показаннях. Все залежатиме від матеріалу, з якого їх роблять і обраного типу дверей.
- Товщина дверного проєму може бути різна, все вирішується за рахунок добірної дошки.
За хорошими та доступними цінами ви можете купити двері у нашому інтернет-магазині, все що потрібно – це зв'язатися з нашими менеджерами та уточнити усі деталі постачання товару.