Співпраця

Співпраця
Наше підприємство «Ostium elite» пропонує взаємовигідну співпрацю дизайнерам, будівельним компаніям, дилерам.

Наші переваги:

    - Найголовніше - це якість продукції. Наше підприємство – це не фабрика з виготовлення стандартних, штампованих виробів. У нас кожний двері – це індивідуальний продукт, процес виготовлення якого контролюється на кожному етапі. Великий досвід підприємства з виробництва виробів із МДФ покритих плівкою ПВХ, а також конструкторські рішення, розроблені нами, дозволяють сміливо давати п'ятирічну гарантію на свою продукцію.

     - По модельному ряду. У нас розроблено велику кількість моделей, які представлені в салоні та на сайті, але це не межа. Ми постійно розробляємо нові варіанти. І Ви можете взяти участь у цьому, запропонувавши свій варіант. Якщо наші технічні можливості дозволять це зробити, Ви отримаєте власну модель.

    - Колірна гама – це ще один наш плюс. Більше 500 варіантів кольору дозволяють зробити двері під будь-який інтер'єр та смак. А також, ми виробляємо двері, які покриті патиною та акриловим лаком для виділення декоративного малюнка та текстури. Це надає особливого шарму і неповторності.

Все перераховане вище дає можливість зробити двері ексклюзивними і унікальними, що дуже підходить дизайнерам і людям, які хочуть щось нове і незвичайне.

    - розміри. Щоб двері були повністю індивідуальні, наше підприємство не ставить умови за стандартними розмірами. Наші стандарти – це полотно до 2060 за висотою та до 840 за шириною.

Те, що ми вже маємо – це моделі від Класики до Лофта, з різними вставками, фрезеруваннями, вибірками, ручним різьбленням + колір будь-який на вибір, і все це можна зробити в розстібному, розсувному варіанті, а також варіант відкривання всередину «Inside».

Якщо співпраця з нами Вам цікава, повідомте нам по телефону або на ел. пошту ostium-elite@ukr.net. Ми зустрінемося з Вами для обговорення деталей.