Дверна фурнітура

Дверна фурнітура
Дверна фурнітура
Якість дверної фурнітури як запорука довговічності дверей
Багато покупців не приділяють належної уваги якості дверної фурнітури та дверного полотна, купуючи нові двері. Однак саме ці фактори визначають термін служби виробу. Неякісна фурнітура завжди тягне за собою додаткові витрати на усунення дверних неполадок і створить масу незручностей таких, як:
різні неприємні шуми та скрипи під час відчинення та закривання дверей;
заклинювання рухомих деталей фурнітури;
пошкодження верхнього шару покриття у місцях контакту дверей та дверної рами.
Підшукати найбільш відповідну дверну фурнітуру не так просто, як може здатися на перший погляд. Крім зовнішнього вигляду деталей потрібно звертати увагу на низку важливих факторів, які згодом допоможуть вибрати якісний виріб.
Як вибрати гарну дверну фурнітуру
При установці нового дверного полотна зазвичай планується тривала його експлуатація, а, отже, необхідна висока якість деталей виробу для забезпечення його довгої служби. Якщо постійно робити заміну несправних елементів фурнітури, це негативно вплине на зовнішній вигляд дверей і вкоротить термін її служби. Тому вигідніше купити дорогу, але якісну фурнітуру, отримавши при цьому гарантію на її довгу службу, ніж постійно оплачувати ремонти несправних деталей.
Вибираючи фурнітуру слід враховувати такі критерії:
- параметри дверей (розміри та вага);
- призначення приміщення;
- місце розташування дверного отвору щодо інших меблів у приміщенні;
- конструкція дверей та інші.
Також потрібно поцікавитися країною виробництва виробу, адже сумнівні компанії-виробники часто не дотримуються всіх стандартів якості своєї продукції, а це може створити багато проблем покупцям. До незначних поломок можна віднести зношування дверних ручок і планок. Слабка несуча здатність петель або їх неправильний розмір може викликати провисання дверей або проблеми з її відкриттям та закриванням. Покриття на дешевій фурнітурі швидко втрачає свій привабливий зовнішній вигляд, і вже через кілька років від нових та презентабельних дверей залишаються лише спогади.
Купуючи двері у нашої компанії з вже встановленою високоякісною фурнітурою, ви ніколи не зіткнетеся з описаними вище проблемами. Всі вмонтовані фурнітурні механізми ідеально підходять до особливостей конструкції наших дверних блоків. Наша компанія має великий досвід продажу та встановлення міжкімнатних дверей. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками та постачальниками, постійно контролюючи якість усіх деталей. Кваліфіковані фахівці нашого підприємства виконають усі роботи зі встановлення дверей на високому рівні, використовуючи свій багаторічний досвід. Покупець також отримує офіційну гарантію від нашої фірми, що підтверджує надійність та якість наших виробів.