Двері с ПВХ-покриттям

Двері с ПВХ-покриттям


Двері ПВХ від Торгової Марки «Ostium elite» – ідеальний варіант

Оформити красиво житлове приміщення та створити затишний дизайн у ньому – завдання не з простих. Необхідно врахувати деталі інтер'єру, продумати загальний стиль, вибрати правильні кольори. Немаловажливий етап у процесі оформлення квартири чи приватного будинку – вибір дверей.
Виробники готові запропонувати велику кількість моделей дверей, кожна з яких має певні переваги. Особливу увагу варто приділити дверям із покриттям ПВХ. Двері ПВХ отримали широку популярність завдяки особливостям та прийнятній ціні.
Міжкімнатні двері із ПВХ – стандартна конструкція з оздобленням. Виробники для основи конструкції використовують різні матеріали, зокрема бруски хвойних дерев. Полотно від Торгової Марки «Ostium elite»  виготовляється також із використанням брусу та щитових деревних плит МДФ, що гарантує надійність та великий експлуатаційний ресурс виробу. Окрім внутрішнього наповнювача та каркасу, важлива деталь у конструкції – це покриття з полівінілхлориду. Покриваються полотна за запатентованою технологією, яка унеможливлює відклеювання покриття від основи. Виробники створюють ПВХ у різноманітних кольорових гаммах, за рахунок чого можна підібрати двері, які впишуться в будь-який навіть найкреативніший інтер'єр. Покриття виразно дублює фактуру виробу, утворюючи з ним єдину форму.

Переваги дверних конструкцій
- Двері, виготовлені з ПВХ-матеріалу, мають безліч переваг, головні з яких:
- Надійність – матеріал не деформується та не спотворюється від механічних впливів у процесі експлуатації
- Стійкість до вологи - двері можна встановити не тільки у вітальні, спальні або дитячій кімнаті, але і у ванній або в туалеті.
- Екологічність – основа каркасу виготовлена ​​із безпечних матеріалів.
- Зносостійкість – у процесі користування конструкція не втрачає колір під яскравими променями сонця.
Ці фактори в більшості випадків є вирішальними при покупці дверей. Разом з презентабельним зовнішнім виглядом продукт знаходиться в пріоритеті перед іншими міжкімнатними дверима тієї ж категорії.
Чим відрізняються моделі?
Поширена величезна кількість варіантів дверей з покриттям ПВХ. Найбільш популярні у нас моделі М. Ця категорія поєднує в собі якісну основу, різноманітну колірну гаму, простий монтаж. Моделі дверей, покритих ПВХ, відрізняються великим експлуатаційним ресурсом і зносостійкістю.
Через особливості процесу виготовлення дверні полотна важать приблизно 35 кг. Полотно не вибагливе у догляді, характеризується високим рівнем зносостійкості, а для установки конструкції не потрібно мати спеціальні знання. Навіть після довгих років щоденної експлуатації покриття буде мати привабливий зовнішній вигляд, а декор на двері - не зітреться.
Широкий вибір відтінків і колірних рішень дає можливість підібрати міжкімнатні двері в будь-яке приміщення - незалежно від того це ванна кімната, або вітальня або спальня. Фірми-виробники представляють темні відтінки під дерево, нейтральні пастельні тони, а також ніжні бежеві та світлі кольори.
Високий рівень екологічних властивостей підтверджують чудову якість дверних конструкцій. Міжкімнатні двері від виробника ТМ Ostium elite - ідеальний варіант для встановлення в квартирах, де живуть маленькі діти. Немає приводу для занепокоєння щодо виникнення алергічних реакцій – полотно абсолютно нешкідливе, як для людей, так і для тварин. Дверні конструкції, виготовлені з товстих полотен, не пропускають у приміщення зайві шуми. Приміщення, в яких встановлені такі двері, будуть захищені від шуму, а також від пилу та різних запахів. ПВХ стійкий до вологи, тому двері можна сміливо протирати вологою ганчіркою або застосовувати не агресивні засоби для чищення.Колірна гама настільки різноманітна, що ви можете підібрати полотно під будь-який інтер'єр. Також можна вибрати модель, прикрашену декоративними вставками – такі двері будуть стильним доповненням інтер'єру. Серед переваг дверних конструкцій – якісна фурнітура, яка витримує тривалу експлуатацію. А якщо вам необхідно буде замінити якусь деталь у дверній конструкції, ви легко зможете це зробити, замовивши певну деталь.
При створенні інтер'єру варто звертати увагу кожної деталі. Привабливі вироби з якісного полотна приємно здивують навіть найдосвідченішого дизайнера та споживача. Вибравши двері від Торгової Марки "Ostium elite", власник квартири або заміського будинку зможе оцінити всі плюси продукції даної фірми-виробника і обов'язково буде задоволений результатом.