OSTIUM ELITE

Як правильно вибрати двері міжкімнатні

09.11.2023
рубрика: Види міжкімнатних дверей
просмотров: 427
Придбати міжкімнатні двері не є проблемами, вибір на ринку досить великий. Єдина складність, яка може виникнути, це правильно підібраний матеріал та його якість. А найголовнішим критерієм вважається – це співвідношення ціни та якості, на які варто приділити особливу увагу.

Підбирати двері потрібно з урахуванням вашого дизайну та інтер'єру. Колірна гама, різні колірні відтінки, дизайн, все це ви можете переглянути в каталозі нашого інтернет-магазину.

І так, на що необхідно звернути увагу при покупці міжкімнатних дверей:

- Конструкція – роблять лише з природного та добірного матеріалу. Для таких випадків найкраще звернути увагу на двері, виготовлені з дерева, шпоновані або покриті ПВХ (екошпон). Також варто переконатися як лакофарбовий матеріал; Всередині полотно в якісних дверях виготовлене з дерева або МДФ.
- Колір – будь-який відтінок не повинен бути з розлученнями або плямами, повинен бути більш глибоким та насиченим. А також колірна гама повинна відповідати красивому та природному забарвленню матеріалу. Багато хто намагається приховувати такі дефекти під забарвленням або спеціальними покриттями, але, якщо ви розумієтеся в цій сфері, знайти такі проблеми не складе труднощів. Колірна гама у нас представлена ​​у великому асортименті від яскравих до темних відтінків.
- Поверхня – вона має бути ідеально рівною та гладкою, і такі параметри мають бути по всьому периметру моделі. Тут важливо враховувати, що при легкому натисканні на полотно пальцем, не повинно бути слідів, під покриттям не повинно бути видимих ​​нерівностей, ПВХ не повинно мати відшарування, а в дверях шпонованих стики шпону не повинні розходитися. Покриття дерев'яної або шпонованої поверхні має бути зроблено із захисними шарами спеціального лакофарбного матеріалу та бути гарної якості.
- Геометрія – на кожній моделі дверей має бути ідеальна геометрія, де зазор між кутами має бути рівним, і запасів не повинно бути на фільонках, стеклах, рамках та місцях з'єднання матеріалу.

Щоразу вибираючи певну модель дверей потрібно звертати увагу на вибір коробки та лиштви. У дорогих моделях такі деталі є завжди, на інших моделях потрібно проконсультуватися зі спеціалістами та уникнути проблем під час встановлення. Щоразу, перед доставкою чи збором товару на замовлення, ми перевіряємо, щоб усі деталі були у комплекті і лише після цього віддаємо товар до рук замовнику.

Довгим терміном служби відрізняються міжкімнатні двері, що ламінують (покриті товстим ПВХ), вони не пропускають вологу. Часто зустрічаються моделі, які прикрашають скляними вставками, тут найкраще звернути увагу на матове скло. Візерунки на стеклах можуть бути зовсім різні, вам потрібно підбирати з урахуванням вашого інтер'єру. Таким чином ви позбавитеся від сторонніх поглядів у ваше приміщення та проникнення світла.

Залишити коментар